only
shop.only.com
 
WELCOME! WE'VE DETECTED YOU'RE IN {0} - IF THAT IS INCORRECT, PLEASE SELECT THE FLAG IN ORDER TO CHANGE IT.
GRATIS FRAKT - GRATIS RETUR!
Din varukorg är tom

Presentkort från ONLY

Presentkortet från ONLY är ett smidigt sätt för dig att skämma bort din fashionista-väninna eftersom hon kan shoppa exakt de kläder hon vill ha.

Presentkortet fungerar även som en kreditnota och kan användas i alla ONLY-butiker i det land där det köptes. Du kan alltid kontrollera hur mycket pengar som finns kvar på presentkortet på denna webbplats.

 

Presentkortsaldo

Om du har fått ett presentkort eller en kreditnota,

skriv in ditt kortnummer här:.

 

Bestämmelser & Handelsvillkor

Rabattkuponger och presentkort

Villkor för elektroniska presentkort och elektroniska rabattkuponger (nedan tillsammans kallade ”presentkort”) som utfärdats av BESTSELLER:

Användning av presentkort:

Presentkort kan användas som betalning i det land där det har utfärdats.

Typer av presentkort:

Single Brand:
- Utfärdas för ett specifikt varumärke i en fysisk varumärkesbutik (t.ex. en VERO MODA-varumärkesbutik) eller i BESTSELLER:s officiella online shop.
- Kan användas i fysiska varumärkesbutiker eller i butiker med flera varumärken som säljer det varumärke som anges på presentkortet. 
- Kan användas i BESTSELLER:s officiella online shop för inköp från alla varumärken.

Multi Brand:
- Utfärdas av BESTSELLER:s officiella online shop, men endast i fall då ett presentkort utfärdas på nytt. (Exempel: Om ett online-köp som betalats med ett presentkort returneras, utfärdas ett nytt presentkort som gäller flera varumärken till kunden.)
- Kan användas för att köpa varor från alla varumärken.
- Kan användas i alla fysiska butiker som säljer ett varumärke eller flera varumärken.
- Kan användas i BESTSELLER:s officiella online shop.

Giltighet:

Presentkortet är giltigt i 3 år från utfärdandedatumet såvida inget annat anges på det. Du kan byta presentkortet mot kontanter i upp till ett år efter kortets förfallodatum.

Förlust och missbruk av kortet:

Presentkortet kan användas som betalning utan att innehavaren behöver legitimera sig, och kortet har varken en PIN-kod eller annan liknande säkerhetsåtgärd. Därför ska du betrakta presentkortet som kontanter.

Detta innebär att det är du själv som ansvarar för förlust och missbruk av presentkortet. Därför måste du själv stå för alla förluster i detta avseende. Förlorade presentkort eller missbrukade presentkort ersätts inte av BESTSELLER. Presentkortet kan inte spärras om innehavaren tappar bort det.

Maxbelopp:

Det maximala belopp för ett presentkort som får utfärdas är 4000 SEK. Om presentkortets återstående värde är lägre än 1 SEK, kommer BESTSELLER att annullera kortet och radera beloppet.

Inlösen mot kontanter:

Du kan bara byta presentkortet mot kontanter i de fysiska butiker där kortet kan användas. Du kan inte byta kortet mot kontanter i BESTSELLER:s officiella online shop.

Saldo:

Du kan kontrollera saldot på ditt presentkort i BESTSELLER:s butiker eller på relevant varumärkeswebbplats online genom att ange det kortnummer som står på det.

Card no:
 
Balance:
 
Card Activity
Date: Type: Amount:
 

Browser understöds ej.
Vi stödjer inte de här browsers längre, du ska istället försöka med en av dessa:

Chrome

Firefox

Safari

Internet Explorer

Eller du kan fortsätta använda denna ej understödda browser på egen risk