only
shop.only.com
 
women
För att kunna ge dig en bättre service använder vår hemsida cookies. Genom att använda vår hemsida accepterar du vår Cookie Policy.
  • Women
  • Men
  • Teens
  • Kids
  • Sport
>> close <<
GRATIS FRAKT - GRATIS RETUR!

ABOUT ONLY

OM ONLY

Vi på ONLY välkomnar magin i de möjligheter som dyker upp i vardagslivet. Det är vår filosofi – ONLY handlar om dig – BARA om dig.

Det unika finns i vårt namn, i våra butiker och i våra kollektioner. Varje plagg skapas med den där speciella ONLY-känslan som representerar själva kärnan i vår identitet, som har en mogen underton med fokus på kvinnlig styrka, självförtroende och stil.

ONLY representerar många grenar inom modevärlden. Först och främst är vi ett modemärke med en bred och internationell approach. På spaning efter de senaste trenderna definierar ONLY vår egen unika version av mode, och vi tänker alltid på de olika modeögonblick som alla ONLY-tjejer ställs inför. Det är därför de senaste trenderna alltid avspeglas i vår produktlinje.

ONLY-kollektionerna innehåller en unik, verklig och modern identitet och attraktiva stilar som håller internationell klass.

Utöver modemärket är ONLY även ett denimmärke. Blodet i våra ådror är indigoblått och denim är ett konstant sinnestillstånd. Alla ONLY-kollektioner avspeglar faktiskt den attityd, look och image som omger denim. De detaljer och dekorationer som återfinns på alla våra plagg förstärker vår märkesidentitet. Komplettera din inre ONLY-tjej med en modern och kvinnlig look.

ONLY-evolutionen
Märket ONLY lanserades 1995 på den danska marknaden. Den första ONLY-butiken öppnade 1997 i Oslo Arkaden. År 1996 öppnade ONLY i Kina, under ledning av Bestseller Fashion Group China. Idag finns det fler än 1100 ONLY-återförsäljarbutiker i Kina.

År 2000 blir ONLY ett fristående märke inom Bestseller Company. ONLY ger sig i kast med Internet-försäljning genom att lansera sin online-shop 2008.

Idag är ONLY en väletablerad och välrenommerad återförsäljarkedja med fler än 300 butiker i Europa och Mellanöstern och vi växer fortfarande. Märket ONLY säljs i över 6500 grossistbutiker och är representerat på 23 marknader. ONLY ingår i det globala modeföretaget BESTSELLER.