only
shop.only.com
 
>> close <<
GRATIS FRAKT - GRATIS RETUR!
Din varukorg är tom

Välkommen till kundservice

+46 (0) 8 585 550 65

Öppettider

Måndag - Torsdag9.00 - 17.00

Fredag9.00 - 14.30

 

Leveransvillkor

Hos BESTSELLER vet vi hur viktigt det är att ha kort leveranstid. Alla ordrar skickas därför inom 24 timmar på vardagar.

Så snart din order lämnar vårt lager, kommer du att få en mailbekräftelse, som ger dig information om din leverans samt kollinummer. Du kommer med detta att kunna följa ditt paket tills det når dig.

Det minsta beloppet  du kan beställa för på vår online shop är 250,00 SEK.

Fraktkostnad: GRATIS FRAKT
Leveranstid: 3-6 vardagar
Fraktföretag: I Sverige ansvarar Bring för våra leveranser, som i sin tur använder sig av DHL för att kunna leverera till ännu fler ombud i landet.

 

Din beställning skickas till närmaste utlämningsställe. När ditt paket har kommit fram till ditt utlämningsställe, får du ett SMS med information om ditt paket och vart du ska hämta det. Paketet ligger kvar i 14 dagar. Om paketet inte hämtas ut inom 14 dagar, kommer det att skickas tillbaka till oss och du får dina pengar tilbaka.

Om du betalar din order med kredit- eller bankkort kan du på samma sida som du skriver in din betalningsinformation, själv välja vilket utlämningsställe din order ska skickas till. Väljer du att betala din order genom Klarna, skickas ordern automatikskt till det ombud som ligger närmast din folkbokföringsadress.

 

Så här öppnas / stängs paketet

Vänligen observera: Vi kan tyvärr inte leverera till områden med särskilda moms-/tullregler (t.ex. öar med egna moms-/tullregler).

Browser understöds ej.
Vi stödjer inte de här browsers längre, du ska istället försöka med en av dessa:

Chrome

Firefox

Safari

Internet Explorer

Eller du kan fortsätta använda denna ej understödda browser på egen risk