only
shop.only.com
 
>> close <<
GRATIS FRAKT - GRATIS RETUR!
Din varukorg är tom

Välkommen till kundservice

+46 (0) 8 585 550 65

Öppettider

Måndag - Torsdag9.00 - 17.00

Fredag9.00 - 14.30

 

Sekretesspolicy

Insamling av personuppgifter

På BESTSELLER HANDELS B.V. tar vi sekretess och säkerhet på största allvar. Samtidigt vill vi ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker våra webbsidor. Därför samlar vi in information, som vi använder, när du handlar i BESTSELLERs online shop. Det kan till exempel vara information om vilka sidor du besöker och vilka funktioner du klickar på.

Du får ett meddelande innan personuppgifter samlas in. De personuppgifter vi samlar in inkluderar ditt namn, e-postadress, privat adress, shopping-information och betalinformation.

BESTSELLER HANDELS B.V. samlar in och bearbetar personuppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

Vad använder BESTSELLER HANDELS B.V. informationen till?

BESTSELLER HANDELS B.V. samlar personuppgifter som är användbara för BESTSELLERs online-butik, för att genomföra order, för att anmäla dig till önskade funktioner etc. och för att skicka marknadsföringsmaterial och annan information om våra produkter och aktiviteter till dig.

Om du är medlem i BESTSELLERs kundklubb, kan BESTSELLER HANDELS B.V. skicka vidare och ta emot kund- och medlemsinformation och information om varor som köpts från BESTSELLER A/S i Danmark med syftet att förbättra shopping-upplevelsen för BESTSELLERs kunder.

BESTSELLER HANDELS B.V. kommer att bearbeta dina personuppgifter i marknadsföringssyfte i enlighet med gällande lagar, till exempel lagstiftning om samtycke till elektronisk marknadsföring.

Cookies

BESTSELLER* använder cookies för att ge dig den bästa tänkbara upplevelsen när du besöker vår webbplats. En cookie är en liten textfil som lagras i din dators hårddisk, smartphone eller övrig IT-utrustning. Den gör det möjligt att känna igen din dator/IP-adress och att samla in information om de sidor och funktioner du besöker.

Första gången du besöker vår webbplats ser du en banner överst som tillkännager att vi använder cookies. Om du klickar på länken "Nej tack, inga cookies" kommer vi inte att använda fler cookies än vad som krävs för att implementera dina val, t.ex. cookies för att köpa något i vår online-shop. Om du inte vill att vi ska använda några som helst cookies, måste du inaktivera cookies i din webbläsare. Du bör dock tänka på att det i så fall kan finnas tjänster och funktioner som du inte kan använda, eftersom de behöver cookies för att minnas de val du gör. Du kan följa länken nedan ifall du vill ha instruktioner om hur du tar bort cookies från din webbläsare.

BESTSELLER använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse på vår webbplats, för att komma ihåg de val du gör när du använder vår webbplats, t.ex. val av land, samt för att fortlöpande kunna förbättra det innehåll och de funktioner som du möter på vår webbplats. Vi använder även cookies för att rikta vår marknadsföring så att den matchar dina krav samt för att generera statistik om användningen av vår webbplats.

Vissa cookies sparas bara tills du stänger din webbläsare, medan andra sparas en längre tid.

BESTSELLER använder cookies från tredje part. En cookie från tredje part är en cookie som har installerats av någon annan än BESTSELLER, som t.ex. andra webbplatser som tillhandahåller innehåll för vår webbplats, leverantörer av vissa av våra funktioner på webbplatsen eller analysprogram. Nedanför kan du se en lista över de cookies från tredje part som vi använder. 

Google Analytics, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Demandware Inc., 5 Wall St., Burlington, MA 01803, USA

AddThis, 1595 Spring Hill Rd, Suite 300, Vienna, VA 22182

BESTSELLER visar ibland innehåll från YouTube. Därför kan YouTube komma att placera ut cookies, inklusive cookies från tredje part, över vilka BESTSELLER inte har någon kontroll. BESTSELLER har ingen kännedom om identitet eller syfte med sådana cookies. Om du vill veta mer om vilka cookies som används av YouTube, kan du läsa deras cookiepolicy här

Om du använder en länk från BESTSELLERs webbplatser till en tredje parts webbplats, ska du vara medveten om att nya cookies kan användas som BESTSELLER inte har någon kontroll över. I sådant fall bör du själv undersöka webbplatsens cookiepolicy. 

Länkar för att ta bort cookies via webbläsarinställningar: 

Så här ställer du in din webbläsare så att inga cookies sparas i din dator

*: BESTSELLER består av BESTSELLER A/S, VILA A/S och BESTSELLER HANDELS B.V.

 
Säkerhet

BESTSELLER HANDELS B.V. har implementerat ett antal säkerhetsåtgärder för att garantera att våra interna procedurer uppfyller de säkerhetsstandarder som krävs enligt dataskyddslagstiftningen. BESTSELLER HANDELS B.V. jobbar aktivt för att alltid skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt.

Dina rättigheter

Du har rätt att komma åt information om dig som bearbetas av BESTSELLER HANDELS B.V., men det finns vissa lagstadgade undantag. Du har också rätt att protestera mot insamling och bearbetning av dina personuppgifter. Dessutom har du alltid rätt att få eventuell felaktig information om dig korrigerad.

Ändra information eller avregistrering etc.

Om du vill att vi ska uppdatera, ändra eller ta bort information om dig som vi har registrerat eller om du inte vill få fler meddelanden från oss eller om du har frågor om riktlinjerna ovan, ska du kontakta oss på customerservice@bestseller.com.

Överföring till tredje part

Dina personuppgifter kan överföras till BESTSELLERs lager i Tyskland och Danmark när dina saker ska förpackas eller skickas såväl som till BESTSELLER A/S i Danmark för marknadsföring och kundservice, till exempel returer eller klagomål.

Vi vill informera om att lagstiftning och regelverk vad gäller skydd, bearbetning och överföring av personuppgifter kan vara annorlunda i andra länder i jämförelse med dem som relateras till i Nederländerna. När du lämnar ut dina personuppgifter samtycker du till att dina uppgifter överförs till andra länder i enlighet med detta villkor.

Radering

BESTSELLER HANDELS B.V. kommer att bearbeta och lagra dina personuppgifter så länge det behövs och så länge de får lov enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Tvister

Holländska lagstiftning reglerar omständigheter eller tvister som kan uppstå i anslutning till användning av webbsidan.

Tillbaka till toppen

Browser understöds ej.
Vi stödjer inte de här browsers längre, du ska istället försöka med en av dessa:

Chrome

Firefox

Safari

Internet Explorer

Eller du kan fortsätta använda denna ej understödda browser på egen risk